Hoofdpagina

Uit Making Sense for Society
Ga naar: navigatie, zoeken


Making Sense for Society - Living Lab for the Internet of Everything

In het voorjaar van 2014 is Making Sense for Society gestart, een Living Lab voor the Internet of Everything. Het living lab biedt een open platform aan bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen. Binnen het lab wordt kennis en ervaring gedeeld en pakken we issues op die toepassing van het Internet of Everything belemmeren. Geonovum faciliteert het living lab.


Cases en Thema's De pilot Making Sense for Society is opgebouwd uit praktijk cases en uit "cross cutting" thema's, onderwerpen die in één of meerdere cases een rol spelen. Een overzicht van cases en thema's is in onderstaand figuur weergegeven

Internet of Things Landscape


Inspiratiesessies Het lab organiseert regelmatig openbare inspiratiesessies. U bent daarbij van harte welkom. Naast inspirerende verhalen, hoort u dan ook de laatste ontwikkelingen betreffen de cases en thema's.


Meedoen De werkgroepen in het living lab gebruiken deze wiki om hun vragen en bevindingen vast te leggen. U mag deze gegevens vrij gebruiken in uw werk. Heeft u aanvullende bevindingen, of wilt u iets onderzoeken in het living lab? U bent van harte welkom! Ga naar de website van Geonovum voor meer informatie.